Rijschool Horsman

Eindelijk heb je de leeftijd bereikt dat je mag beginnen met het behalen van het felbegeerde roze pasje….. jouw rijbewijs. Lessen kan/mag al als je 16½ bent! Meer informatie hierover in het menu van deze site of op www.2todrive.nl.

Mijn naam is Eric Horsman en mijn streven is dat ik jou op een leuke en leerzame manier een rijbewijs (cat. B) wil laten behalen. Een goede rijopleiding geeft jou  het vertrouwen om straks na het behalen van je rijbewijs, verantwoord en zelfstandig de weg op te gaan.

Ik heb jarenlange ervaring “op de weg” vanuit mijn eerdere loopbaan als vrachtwagenchauffeur. Ik wil jou op een coachende manier lesgeven, en vind interactie daarbij ook belangrijk. Ik werk met een leerling instructiekaart waardoor heel overzichtelijk is wat er behandeld is en wat je vorderingen zijn t.o.v. het examen.

Waar sta ik voor?

-kwaliteit,
-klantgerichtheid,
-sociaal betrokken,
-trots en passie.

Ik doe mijn werk met heel veel plezier doordat ik een passie heb voor mijn werk. Iemand opleiden voor het rijbewijs is elke keer weer een uitdaging, want ik wil zo vlot mogelijk op een leuke manier naar het rijexamen begeleiden. Dat ik daarbij klantgericht te werk ga spreekt voor zich….

Het is mogelijk om voor lespakketten of losse rijlessen te kiezen. Ik werk met een online theorie pakket. Aanvragen van theorie kan via een link op deze site.

De rijlessen bij Rijschool Hardenberg Horsman worden gegeven in een nieuwe Mercedes A klasse. Een veilige en betrouwbare auto, voorzien van de nieuwste geavanceerde technologie.